Lenormand kombinacije: Djetelina+Prsten

Lenormand tarot jedan je od najzanimljivijih i najpreciznijih tarot špilova. Postoji puno načina na koje se karte mogu otvarati, no po mom iskustvu snaga Lenormanda se nalazi u jednostavnosti. Dakle, što jednostavnija otvaranja tim bolje. Smisao ovoga i budućih članaka je da pobliže naučite što svaka kombinacija znači. Treba voditi računa da je kroz tarot centar ova simbolika beskonačna. I Lenormand karte će pokazivati sve ono što je bitno s obzirom na kontekst pitanja. Zato dok budete čitali tekstove uvijek vodite računa da značenje pojedine kombinacije možete samostalno obogatiti. Bez straha se vodite iskustvom.

Djetelina i Prsten vrlo su povoljne karte kada je riječ o svim oblicima dogovaranja. Ako klijenta zanima kako će proći nadolazeći poslovni sastanak sasvim je sigurno da će biti uspješan. Ako se, pak ide na razgovor za posao on će se dobiti. Prsten predstavlja različite ugovore. Ovdje se može raditi o uspješnom sklapanju poslovnoga partnerstva, ugovoru za stalni ili honorarni posao, uzimanju kredita i slično. Ako se klijent bavi politikom, ako mu je to profesija, vrlo dobro će se snalaziti u diplomatskim vodama.

Ako se klijentovo pitanje odnosi na ljubav, postojeći odnos će biti solidan. Na skali od jedan do pet prevladavat će solidna trojka. Treba voditi računa da Prsten predstavlja zaruke. To je oblik ugovora, nečega što nas veže odnosno obvezuje. Stoga, ovo su sretne zaruke. Pa i brak ako pitača zanima upravo to. Ova tarot kombinacija se može protumačiti kao uspješno ljubavno povezivanje i održavanje odnosa. Da bi odnos bio kvalitetan ne mora se biti u braku. Time želim reći da Djetelina i Prsten predstavljaju uspješnu izvanbračnu zajednicu.

Na poslovnom planu ovo je uspješna prodaja firme ili uspješno spajanje s drugom firmom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + = 8