Lenormand kombinacije: Djetelina+Pismo

Lenormand tarot jedan je od najzanimljivijih i najpreciznijih tarot špilova. Postoji puno načina na koje se karte mogu otvarati, no po mom iskustvu snaga Lenormanda se nalazi u jednostavnosti. Dakle, što jednostavnija otvaranja tim bolje. Smisao ovoga i budućih članaka je da pobliže naučite što svaka kombinacija znači. Treba voditi računa da je tarot simbolika beskonačna. I Lenormand online tarot karte će pokazivati sve ono što je bitno s obzirom na kontekst pitanja. Zato dok budete čitali tekstove uvijek vodite računa da značenje pojedine kombinacije možete samostalno obogatiti. Bez straha se vodite iskustvom.

Pismo u kombinaciji s Djetelinom pitaču donosi radosne vijesti. Generalno, dosta će sreće biti na planu komunikacije. Neće biti nesporazuma, poruke i pisma kao i svi ostali dokumenti na vrijeme će stizati na odredište. Osoba koja postavlja pitanje komunicirat će jasno. Okolina će to znati cjeniti. Klijenta treba ohrabriti da u nadolazećem periodu piše sto više. Bilo bi mudro vlastite misli staviti na papir. Ova tarot kombinacija govori o raciju kao moćnom oružju.

Ako se pitanje odnosi na ljubav, dolazi vrijeme ugodnog dopisivanja. Ovo posebno vrijedi za online prijateljstva i veze. Poruke će biti radosne, s puno humora, vedre, lagane i romantične.

Što se posla tiče, svi papiri koje je klijent poslao stići će na odredište. Također, ako očekuje odgovor od nekog poduzeća ili institucije vijest će uskoro doći. U kojem god vremenskom roku došla bit će pozitivna. Ovo je uspješan razgovor za posao. Ako je pitanje postavljeno tako da se traži savjet, npr. da li bi bilo pametno ući u poslovno partnerstvo, tada se klijentu može savjetovati da uđe. Prije konačne odluke trebalo bi provjeriti sve dokumente. Tu se neće pronaći ništa sporno.

Djetelina i Pismo predstavljaju dobitke na igrama na sreću.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 12 =