Lenormand kombinacije: Djetelina+Kuća

Lenormand tarot jedan je od najzanimljivijih i najpreciznijih tarot špilova. Postoji puno načina na koje se karte mogu otvarati, no po mom iskustvu snaga Lenormanda se nalazi u jednostavnosti. Dakle, što jednostavnija otvaranja tim bolje. Smisao ovoga i budućih članaka je da pobliže naučite što svaka kombinacija znači. Treba voditi računa da je tarot simbolika beskonačna. I Lenormand karte će pokazivati sve ono što je bitno s obzirom na kontekst pitanja. Zato dok budete čitali tekstove uvijek vodite računa da značenje pojedine kombinacije možete samostalno obogatiti. Bez straha se vodite iskustvom, jer naši tarot majstori će vam odgovoriti na sva pitanja koja će vas mučiti.

Djetelina i Kuća u otvaranju simboliziraju sreću u obitelji. Među članovima vlada mir i sklad. Svi nesporazumi se lako rješavaju. Sreća je prisutna neovisno kako pitanje glasi odnosno koga se tiče. Primjerice, ovo je sreća u braku, u odnosu s djecom, sa starijima, drugim riječima sa svima koji su dio kućanstva. Nadalje, pitač će jako uživati u kućanskim poslovima. Ovdje se radi o malim stvarima poput brisanja prašine, pranja suđa ili odjeće. Ali baš te male, na prvi pogled nebitne aktivnosti unosit će veliku radost u pitačevo srce. Istinski će se uživati u svom domu. U bojama, atmosferi, lokaciji. Vrlo je važno istaknuti da će se pitač osjećati sigurno u svom domu i obitelji.

U slučaju da se pitanje tiče preuređenja doma, gradnje, kupovine ili zamjene, sve će proći u najboljem redu. Ako je pitaču posao prodaja ili kupovina nekretnina, u tome će biti vrlo uspješan. Također, ako je firma u obiteljskom vlasništvu uspješno će poslovati.

Na ljubavnom planu, osoba će biti u sretnoj, stabilnoj vezi. U slučaju da nema nikoga bez problema će primiti dovoljno podrške i ljubavi od ostalih članova obitelji. Neće se osjećati usamljeno.

Na zdravstvenom planu neće biti većih problema. Tijelo je u dobrom stanju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 + = 42